fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Cornel Benchea, fostul manager al SCJU Sibiu, intervievat de BC CSU

Echipa de baschet BC CSU Sibiu continuă mâine, 20 mai, seria interviurilor din campania COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE. La microfon va fi începând cu ora 20:30, Cornel Benchea, fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

🏀COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE.🏀 continuă miercuri, 20 mai 2020!

🏀COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE.🏀 continuă miercuri, 20 mai 2020!⛹️‍♂️Sportul e un domeniu în strânsă legătură cu sănătatea 🧰💉și pentru că în linia întâi, în această criză, a fost unul dintre suporterii fideli ai BC CSU Sibiu, am decis să îl invităm, în fața dumneavoastră, pe Cornel Benchea, fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, devenit spital Covid.🎤Vom afla cum a trecut instituția pe care a condus-o prin debutul pandemiei, cum va afecta această situație companiile private și în ce măsura sportul, dar mai ales baschetul, va mai putea să fie sprijinit de privat în perioada următoare!👉Cornel Benchea ne-a mărturisit ce poziție va ocupa, în plan profesional, după plecarea de la conducerea spitalului, dar toate detaliile le veți afla miercuri, de la 20:30!#NuCedăm #SaySafe

Publicată de BC CSU Sibiu pe Marţi, 19 mai 2020

Sportul e un domeniu în strânsă legătură cu sănătatea și pentru că în linia întâi, în această criză, a fost unul dintre suporterii fideli ai BC CSU Sibiu, am decis să îl invităm, în fața dumneavoastră, pe Cornel Benchea, fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, devenit spital Covid.

Vom afla cum a trecut instituția pe care a condus-o prin debutul pandemiei, cum va afecta această situație companiile private și în ce măsura sportul, dar mai ales baschetul, va mai putea să fie sprijinit de privat în perioada următoare!

Cornel Benchea ne-a mărturisit ce poziție va ocupa, în plan profesional, după plecarea de la conducerea spitalului, dar toate detaliile le veți afla miercuri, de la 20:30! (transmit reprezentanții BC CSU Sibiu)

Etichete:

Recomandam sa citesti si