fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Copil de 2 ani și 9 luni, găsit înecat la stația de epurare din Talmaciu

Miercuri,  28 aprilie, în jurul orei 20:35, un bărbat din Tălmaciu a sesizat faptul că fiul său minor, în vârstă de 2 ani și 9 luni, a plecat de la domiciliu în jurul orei 18:50 fără a mai reveni.

„S-au constituit în regim urgent echipe de cercetare, formate din patrule de poliție, pompieri voluntari din Tălmaciu și membrii ai familiei. În jurul orei 22:00, un bărbat a depistat minorul în albia râului Cibin, la aproximativ 3 km de locuință.”, tansmit breprezentanții IPJ Sibiu

Minorul a fost preluat și transportat la UPU, unde din păcate s-a declarat decesul acestuia. În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs acest tragic eveniment, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

Aseară în jurul orelor 22:05 ,în urma unui apel venit la 112 ,SAJ Sibiu a deplasat de urgenta doua echipaje medicalizate,unul de la Talmaciu (tip B)și unul de la Sibiu (cu medic) pentru un copil găsit înecat în zona localității Talmaciu la stația de epurare a apei. Echipajele sosite la fata locului au găsit un băiat de 2 ani și 9 luni aflat în Stop cardio-respirator și cu hipotermie severa. S-au inițiat manevrele de resuscitare la fata locului apoi continuându-se resuscitarea a fost transportat la CPU Luther Sibiu. Copilul a fost predat colegilor de la spital, aceștia continuând resuscitarea. Din păcate, cu toate eforturile salvatorilor copilul a fost declarat decedat.