fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Contractul pentru amenajarea reţelelor de apă şi canalizare pentru blocurile ANL din Reşiţa II a fost semnat

În urma unei proceduri de achiziţie publică, contractul pentru amenajarea reţelelor de apă şi canalizare care vor deservi cele patru blocuri ANL din cartierul Reşiţa II a fost încheiat cu firma SC Instal Grup SRL.

Valoarea acestuia este de 408.781,12 lei, fără TVA şi prevede amenajarea în termen de 60 de zile a reţelelor de apă, canalizare menajeră şi canalizare pluvială pentru cele patru blocuri ANL construite în această zonă. Ordinul de începere a lucrărilor se va emite în luna martie. “Mă bucur că ANL a reușit să finalizeze construcția acestor patru blocuri. După amenajarea rețelelor de utilități și a zonei, cele 88 de apartamente din aceste clădiri vor putea fi repartizate beneficiarilor, în urma unei proceduri de selecție specificată în lege.” a precizat primarul interimar Astrid Fodor.

Reţeaua de apă va fi amenajată pe aproximativ 400 de metri liniari, iar reţeaua de canalizare menajeră va fi amenajată pe o lungime similară şi va presupune realizarea a 13 cămine de vizitare din beton. Reţeaua de canalizare pluvială va fi amenajată pe o lugime de aproximativ 300 de metri. Vor fi realizate şi branşamentele şi respectiv racordurile necesare pentru conectarea tuturor acestor conducte. Procedurile de achiziţie sunt în curs pentru amenajarea reţelelor de electricitate şi gaz pentru aceste blocuri.

Etichete:

Recomandam sa citesti si