fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Contractul de finanțare a proiectului de apă și canal al Sibiului a fost semnat

Contractul de finanțare a proiectului de apă și canal al Sibiului a fost semnat
Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov a intrat în linie dreaptă, astfel peste 133 de mii de locuitori vor fi beneficiari. Semnarea contractului de finanțare a presupus respectarea foii de parcurs asumată acum o lună și va însemna investiții de aproape 175 milioane de euro.

Contractul de finanțare a proiectului de apă și canal al Sibiului a fost semnat și mă bucur, ca membru al Guvernului României, ca reprezentant al Sibiului, să dau această veste!

La aproximativ o lună de când am inițiat la Sibiu, împreună cu Ministerul Fondurilor Europene, cu Primăria Sibiu, CJ Sibiu și cu operatorul de apă și canalizare acordul de măsuri în vederea asigurării finanțării, iată că PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚELE SIBIU ȘI BRAȘOV a intrat în linie dreaptă. Semnarea contractului de finanțare a presupus respectarea foii de parcurs asumată acum o lună și va însemna investiții de aproape 175 milioane de euro. Peste 133 de mii de locuitori din județele Sibiu și Brașov vor beneficia de rezultatele acestui proiect.
Ca membru al Guvernului, ca deputat de Sibiu și lider al celei mai puternice organizații politice locale mi-am asumat alături de colegii și partenerii mei proiecte care vor schimba viața locuitorilor. Acesta este unul dintre ele și, în același timp, unul dintre multele proiecte în care ne-a sprijinit necondiționat un bun prieten al Sibiului, Marcel Boloș, fostul ministru al Fondurilor Europene. Îi mulțumesc pentru acest lucru și îi felicit pe toți cei care s-au implicat: ADI APA SIBIU, Primăria Sibiu, Consiliul Județean și Apă Canal Sibiu. (Raluca Turcan, ministrul Muncii)

starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si