fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Consultarea publică pentru noul PUG al Sibiului se prelungește până în 30 aprilie

Interesul mare al sibienilor pentru noul Plan Urbanistic General (PUG) al Sibiului a determinat Primăria să prelungească termenul de consultare publică până în 30 aprilie.

Începând cu data de 4 martie, cei interesați au putut consulta pe site sau în sala expozițională a Primăriei documentațiile întocmite de asociația de firme care realizează acest plan strategic. Sibienii au avut posibilitatea să trimită propuneri de îmbunătățire sau întrebări, pentru lămuriri suplimentare. Până acum, Primăria Sibiu a organizat patru sesiuni de consultare cu principalele categorii de factori interesați: arhitecți și urbaniști, reprezentanți din industrie, comerț și dezvoltare imobiliară, cetățeni, ONG-uri și reprezentanți din HoReCa.

În continuare, până la finalul lunii aprilie, sibienii pot completa chestionarul electronic general de consultare a publicului, care poate fi accesat la adresa  https://survey.alchemer.eu/s3/90680870/Chestionar-evaluare-PUG-Sibiu. Până în prezent, chestionarul a fost completat de 1.210 persoane.

De asemenea, cei interesați pot transmite propuneri pe adresa Primăriei Sibiu – pms@sibiu.ro sau la Centrul de Informații pentru Cetățeni al Primăriei.

Planșele noului PUG expuse în sala expozițională a  Primăriei Sibiu vor putea fi consultate până în data de 30 aprilie. Ghișeul de informare pentru cetățeni din sala expozițională va mai rămâne deschis și joi, 18 aprilie, între orele 17:00 și 19:00.

Actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Sibiu este realizată de Asocierea SC Daedalus Proiect Sibiu/ Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu – Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiză și Consulting București / SC Intergraph Computer Services SRL, contractată de Primăria Sibiu în acest scop.

Etichete: