fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Construcția modulară UPU pentru pacienții suspecți de Covid-19 a fost extinsă cu 12 paturi

În contextul pandemic actual SCJU Sibiu continuă, cu sprijinul comunității locale să îmbunătățească condițiile pentru primirea pacienților suspecți de COVID-19. In acest sens o construcție modulară suplimentară complet nouă, care constă în 12 boxe cu paturi, a fost dată în folosință la începutul anului pentru Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.

Tot ceea ce a făcut Fundația Comunitară Sibiu împreună cu comunitatea locală, de la persoane fizice, asociații și fundații până la antreprenori și firme, cu sprijinul autorităților demonstrează că o comunitate unită și responsabilă este capabilă de lucruri excepționale. Mărturie stau gesturile de solidaritate ale unui număr impresionant de oameni. Le mulțumim tuturor“, a declarat managerul interimar al SCJU Sibiu, Col.dr. Vlase Constantin.

Instalarea noii extensii a clădirii modulare a UPU a fost posibilă datorită implicării Fundației Comunitare Sibiu și a dlui Ciprian Ciocan, directorul executiv al acesteia care, din primul moment al pandemiei, a fost alături de SCJU Sibiu atrăgând nenumărate donații și sponsorizări. De această dată este vorba despre 105.444 lei pentru finanțarea celor 4 containere necesare, bani proveniți dintr-o generoasă sponsorizare din partea companiei Oasis Green Energy și de 52.800 lei pentru realizarea lucrărilor, bani proveniți de la companiile care au donat în primăvară prin campania #ocomunitate. Mulțumim Oasis Green Energy și tuturor celorlalte companii care au donat și le transmitem întreaga noastră recunoștință. De asemenea, mulțumim companiei Algeco S.R.L, care a livrat și instalat construcția modulară în timp record.

„Chiar dacă trecem printr-o perioadă mai liniștită, contribuim în continuare, alături de Spitalul Județean Sibiu, la îmbunătățirea condițiilor pentru primirea pacienților COVID-19: 12 paturi noi vor fi în curând date în folosință la Unitatea de Primiri Urgențe. Mulțumim companiei Oasis Green Energy pentru sponsorizarea celor 4 containere necesare, sibienilor și companiilor care au donat în primăvară prin campania #ocomunitate și companiei Algeco care a livrat și instalat soluția în timp record. Împreună suntem o comunitate.”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si