fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Consiliul Județean Sibiu va prezenta oportunitățile de investiții în județul Sibiu în fața reprezentanților oficiali din 18 țări

Peste doar trei săptămâni, județul Sibiu va găzdui un eveniment economic de maximă importanță, la care au confirmat participarea reprezentanți din 18 țări.

Conferința Internațională ”Oportunități de investiții în județul Sibiu – Valoare adăugată afacerii tale” va avea loc în perioada 10-13 iunie 2015 și este organizată de Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Sibiu și cu Camera de Comerț, Industie și Agricultură Sibiu. Inițiată anul trecut, conferința aduce la ediția din acest an un element de noutate și anume Expoziția ”Invest in Sibiu 2015” care va potența scopul acestui eveniment economic de amploare al administrației publice județene. Țările care au răspuns invitației adresate de către Consiliul Județean Sibiu de a-și trimite atașați economici, camere de comerț sau oameni de afaceri în județul Sibiu sunt: Japonia, Israel, Franța, Germania, Belgia, Cehia, Slovacia, Polonia, Grecia, Cipru, Bulgaria, Republica Moldova, Iran, Siria, Kuweit, Brazilia, Kazahstan și Azerbaidjan.
La conferință participă, alături de ambasadorii sau atașații economici ai acestor țări, și reprezentanți ai 30 de camere de comerț agreate de ambasade, precum și 15 reprezentanţi ai unor companii străine. Programul conferinței cuprinde mai multe înâlniri de afaceri și ateliere tematice de interes național și internațional precum industrie și parcuri industriale, agricultură, industrie alimentară și gastronomie, construcții și materiale de construcții, turism, transport pasageri, IT, dezvoltarea unei platforme logistice la Aeroportul Internațional Sibiu. De asemenea, oaspețiii vor efectua și vizite în județul Sibiu, la parcurile industriale, și vor putea vizita și câteva obiective culturale precum Palatul Brukenthal din Avrig și Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Deschiderea oficială a Conferinței Internaționale va avea loc în data de 11 iunie, ora 9.30, la Consiliul Județean Sibiu și va fi urmată la ora 11.30 de inaugurarea Pavilionului Expozițional ”Invest in Sibiu 2015”, găzduit de Sala Transilvania. Prin medierea Camerei de Comerț Sibiu, la expoziție și-au anunțat deja participarea un număr de 18 companii locale, care își vor prezenta oferta de produse și servicii. Lista companiilor care doresc să participe la Pavilionul Expoziţional rămâne deschisă. Companiile se pot adresa direct Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu (email: cciasb@cciasb.ro) sau Consiliului Judeţean Sibiu, Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică şi Socială (email: dana.lupica@cjsibiu.ro).

Etichete:

Recomandam sa citesti si