fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Consiliul Județean Sibiu partener al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

TNRS Sibiu felicită Filarmonica de Stat Sibiu pentru Ordinul Meritul Cultural

Consiliul Județean Sibiu va fi şi în acest an partener al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Sala Thalia – sediul Filarmonicii de Stat Sibiu şi sala de festivități a Bibliotecii ASTRA vor fi puse la dispoziţie organizatorilor FITS pentru desfășurarea spectacolelor. Consilierii județeni urmează să voteze proiectul de hotărâre privind parteneriatul între Județul Sibiu și FITS în ședința ordinară de la finalul lunii aprilie.

Conducerea Teatrului Național “Radu Stanca” și a FITS au solicitat Consiliului Județean Sibiu continuarea unei mai vechi colaborări în sprijinul desfășurării spectacolelor din festival, în perioada 22 iunie – 4 iulie.
„Sala Thalia și sala de festivități din incinta Bibliotecii ASTRA Sibiu au devenit unele dintre cele mai importante și ofertante spații de joc ale festivalului, găzduind concerte, spectacole de dans și teatru, conferințe, care au ocupat de fiecare dată întreaga capacitate a sălilor” a arătat directorul FITS Constantin Chiriac.
“Este o mare bucurie că festivalul revine în sălile de spectacol și că vom putea savura mai puțin îngrădiți bogatul program de evenimente pregătit de FITS. Spațiile Filarmonicii și ale Bibliotecii ASTRA sunt cu adevărat potrivite pentru a găzdui Frumusețea care ne unește, tema foarte bine aleasă a festivalului din acest an. Pentru Județul Sibiu este o onoare să ne aducem contribuția și să susținem cel mai important festival anual de artele spectacolului din România, care menține județul Sibiu pe harta destinațiilor culturale” a spus Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.
Directorul FITS, Constantin Chiriac este cetățean de onoare al Județului Sibiu încă din 2018.

Etichete:

Recomandam sa citesti si