fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Consiliul Județean Sibiu invită cetățenii la o dezbatere online despre strategia dezvoltării județului Sibiu pentru următorii 10 ani

Fă-ți vocea auzită de autorități! este evenimentul la care administrația județeană invită mâine cetățenii să participe în sistem online, începând ora 13:00. La dezbatere participă Daniela Cîmpean, alături de echipa specialiștilor care gestionează acest proiect din cadrul instituției,  prof. univ. dr. habil. Sorin Radu – rector ULBS, Valentin Ivan – președinte Asociația Satelor si Comunelor, Ciprian Ciocan – director executiv Fundația Comunitară Sibiu, precum și reprezentații firmei care elaborează documentul privind Strategia de Dezvoltare a Județului Sibiu – ACZ Consulting. Știrea inițială poate fi citită aici.

Documentul va sta la baza elaborării Strategiei de dezvoltare a județului Sibiu pentru următorii 10 ani și va fi transmis pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu, precum și pe pagina Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu.

O administrație modernă se bazează pe un dialog continuu cu cetățenii. La Consiliul Județean Sibiu am organizat în ultimii ani diferite dezbateri publice pentru a cunoaște nevoile reale ale comunității, opinii care mai târziu au constituit proiecte importante pentru județ. Părerea noastră, a tuturor contează, de aceea îi invit pe sibieni să își aloce timp pentru completarea chestionarului, pentru că doar așa vom putea să construim împreună un viitor așa cum ni-l dorim pentru următorii 10 ani”, a transmis președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Strategia de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu: 2021-2030, este un instrument de lucru ce fundamentează direcțiile generale în dezvoltarea județului, pentru mai multe detalii accesați link-ul – “Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030”.

Etichete: