fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Consiliul Județean Sibiu a finalizat reabilitarea și modernizarea DJ 107 B Păuca – Slimnic

Consiliul Județean Sibiu a finalizat reabilitarea și modernizarea DJ 107 B Păuca – Slimnic

Consiliul Județean Sibiu a semnat împreună cu reprezentanții constructorului STRABAG SRL procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor de execuție pentru Obiectiv de investiții: ”Reabilitare și modernizare drum județean DJ 107 B Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic”.

Suntem foarte mulțumiți de cum au decurs lucrările și apreciem profesionalismul constructorului: portofoliul de proiecte mari în domeniul infrastructurii de drum și-a spus cuvântul. Pe parcursul execuției lucrărilor am făcut mai multe vizite inopinate și am fost plăcut surprinsă de organizarea și ritmul de lucru de pe șantier. Suntem convinși că prin această investiție a Consiliului Județean Sibiu, localitățile tranzitate de drumul județean 107 B au create premisele unei dezvoltări economice”, – Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Lungimea drumului modernizat este de peste 33 km, iar valoarea lucrărilor de execuție se ridică la 106.232.028,73 lei cu TVA, din care 88.913.948,89 lei au fost asigurați din fonduri guvernamentale atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar restul a fost acoperit cu sume de la bugetul local al județul Sibiu.

  • În lungime de 33 km, drumul leagă Valea Târnavelor de Țara Secașelor și de județul Alba

  • A fost cel mai mare șantier din județul Sibiu!

  • Valoarea lucrărilor de execuție: 106.232.028,73 lei cu TVA

Etichete:

Recomandam sa citesti si