fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Conferința Națională de Medicină Invazivă, ediția a 5-a, la Sibiu

În perioada 26-28 octombrie va avea loc a 5-a ediție a Conferinței Naționale de Medicină Invazivă “Actualități și perspective în medicină”, la Sibiu.

Evenimentul va debuta joi, 26 octombrie, de la ora 14, în Aula Facultății de Medicină din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu. Conferința se va concentra pe subiecte actuale și perspective în medicina invazivă și va oferi o platformă excelentă pentru a explora cele mai recente descoperiri și tehnologii din domeniul medical. Vor fi prezenți invitați de marcă ai comunității medicale sibiene, dar și din întreaga țară.

„Această ediție reprezintă o dovadă vie a tradiției și angajamentului nostru continuu pentru excelență în medicina invazivă. De-a lungul anilor, conferința noastră a adus în prim-plan cele mai noi și inovatoare descoperiri medicale, transformându-se într-un eveniment emblematic pentru comunitatea medicală sibiană. În calitate de gazdă a acestei ediții aniversare, suntem mândri să aducem în discuție subiecte de actualitate și perspective promițătoare în domeniul medical invaziv. În plus, ne-am asigurat că această conferință va fi un forum de excelență, oferind o platformă pentru schimbul de idei și cunoștințe între experți recunoscuți la nivel național și internațional”, transmite președintele conferinței, Conf. Univ. Dr.Dan Bratu.