fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Conducerea DGASPC Sibiu a trimis o scrisoare de mulțumire angajaților

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu le muțumește tuturor angajaților, colaborilor și beneficiarilor pentru buna colaborarea desfășurată pe parcursul anului 2020.

SCRISOARE DE MULȚUMIRE

Directorului de centru și întregului personal din cadrul centrului

Șefului de centru și întregului personal din cadrul centrului

Șefului de serviciu/birou și întregului personal din cadrul aparatului propriu

Generozitatea oamenilor care au grija altora se încadrează în lista privilegiată!

O profesie care cere dăruire și muncă. O profesie prin care ești mereu alături de cei care au nevoie, fie că sunt copii, adulți sau persoane în vârstă.

Angajații din asistență socială, voi sunteți cei care, în virtutea meseriei și a unor abilități profesionale indispensabile știți să oferiți o mână de ajutor celor care au nevoie de ea. O mână de ajutor caldă și profesionistă!

Dincolo de această pandemie persoanele din centre sunt o categorie sensibilă. În spatele fiecărui beneficiar este o poveste tristă, un lung șir de alegeri, frustări și neputințe care au dus la situația în care se află. Știu că este foarte greu să gestionezi fiecare persoană în parte pentru că trebuie să te ocupi de emoțiile, sentimentele, dorințele acesteia pentru a avea rezultate. Și mai știu că, a fost o provocare constantă la care i-ați făcut față în acest an pandemic.

Apreciez foarte mult munca dvs. neobosită și conștiincioasă, responsabilitatea ridicată și îndeplinirea demnă a sarcinilor stabilite, respectarea obiectivelor strategice, înțelegerea priorităților financiare, inițiativa și rezultatele în organizarea activității din centru/serviciu/compartiment.

Vă doresc succes în munca voastră, fericire, prosperitate pentru dvs. și pentru cei dragi și să rămâneți neatinși de această pandemie!

Vă mulțumesc că faceți parte din echipa DGASPC Sibiu.

DIRECTOR GENERAL DGASPC SIBIU,

LAURA CAMELIA VÎLSAN

Etichete:

Recomandam sa citesti si