fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Condamnați la executarea de pedepse cu închisoare

Condamnați la executarea de pedepse cu închisoare

La data de 13 iulie a.c., în localitatea Gura Râului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și prins un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în localitatea Gura Râului, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 7 luni cu închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

La data de 14 iulie a.c.,  în localitatea Valchid, comuna Hoghilag, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, au identificat și prins un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Suceava, care se sustrăgea executării pedepsei închisorii.

Pe numele său, la data de 13 iulie a.c., Curtea de Apel Suceava a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul fiind condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani cu închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cei doi condamnați au fost încarcerați în Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

 

 

Etichete: