fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Concurs de poezie, dedicat lui Mihai Eminescu la Muzeul ASTRA

O poezie ASTRA(lă) este un concurs de scris poezii, poeme și (bunăoară) versuri inspirate! Concursul de creație literară este organizat de Muzeul ASTRA în colaborare cu Revista Transilvania. Termen limită pentru înscrieri la concurs: sâmbătă, 15 ianuarie, ora 20.

Inițiativa online este făcută pentru a marca într-un mod simbolic, dar unul special ales, Ziua Culturii Naționale & ziua în care s-a născut Mihai Eminescu (15 ianuarie)

Teme abordate: iubirea, natura, destinul, cultura, trecutul, prezentul sau oricare alt motiv demn de (de)scris în versuri

Regulament :

-participanții pot lăsa poemele în comentarii în eveniment sau la această postare, aici – pe pagina oficială (este recomandat să fie folosită o singură metodă, fiindcă o singură poezie postată va fi luată în calcul!)

-fiecare participant are dreptul la o singură poezie înscrisă

-este interzisă folosirea unui limbaj indecent sau tendențios

👀 Va câștiga poemul care va primi cele mai multe likeuri, dar și cel care va stârni admirația unui juriu format din profesioniști ai condeiului

Poemele vor fi jurizate de o comisie formată din Ciprian Ștefan, Ovidiu Baron și Radu Vancu, colegii și poeții noștri de la Muzeul ASTRA.

Premiul likeurilor este un abonament de familie valabil timp de un an de zile @ Muzeul ASTRA

Premiul juriului constă în colecția/ 2021 @ Revista Transilvania

“Suntem datori să cinstim toate valorile umane, culturale, istorice pentru care în trecut s-au făcut sacrificii enorme! Asta înseamnă #fenomenulASTRA! Mult succes tuturor!”, transmit reprezentanții Muzeului ASTRA Sibiu.

 

Etichete: