fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Concurs de fotografie in cadrul proiectului Sibiu – Orasul Bunelor Maniere

Aflat la ediția a IV-a, proiectul Sibiu – Orașul Bunelor Maniere, organizat de Asociația “SIBIU 1191”, a continuat și în acest an cu mai multe activități și evenimente.

“Sibiul , practicant al manierelor elegante, le readuce în atenție pentru cei care le uită sau nu le-au cunoscut niciodată. De la îndemnuri de a spune <mulțumesc> atunci când este cazul și până la mesaje despre politețe în mijloacele de transport în comun sau în alte spații publice – aceasta este aria largă pe care o acoperă campania” – spun organizatorii

Asociatia Sibiu 1191 , Primaria Municipiului Sibiu si Scoala de fotografie IMAGE ART au organizat in perioada 01.07 -20.09.2020 concursul de fotografie cu tema “Sibiul Chic” , in cadrul proiectului Sibiu – Orasul Bunelor Maniere. Peste 30 de fotografi si-au inscris in concurs un numar total de 319 fotografii prin care au incercat sa surprinda frumusetea orasului , dragostea faţă de oraş şi modul în care acesta este perceput de fiecare artist în parte, în fiecare anotimp sau moment al zilei.

Concurs de fotografie in cadrul proiectului Sibiu – Orasul Bunelor ManiereDin cele peste 300 de fotografii au fost selectate cele mai reusite si acestea au facut parte dintr-o expozitie organizata in cadrul Bibliotecii Astra in perioada 26 octombrie – 16 noiembrie 2020. Intre cele 61 de fotografii expuse am regasit creatii ale unor fotografi din Sibiu dar spre bucuria noastra si din afara Sibiului.

In urma jurizarii care a avut ca si criterii : relevanta fotografiilor in tema trasata, estetica imaginii, compozitia , realizarea tehnica, ineditul abordorii, gradul de noutate in tehnica compozitiei, expresivitatea imaginilor, au fost desemnati 3 castigatori Leu Flavius, Matiu Ovidiu si Severin Mirela. Un premiu special a fost acordat din partea Asociatiei Sibiu 1191 domnului Florin Tintea , rasplatind in acest fel perseverenta si tenacitatea in invatarea si practicarea fotografiei.

Concurs de fotografie in cadrul proiectului Sibiu – Orasul Bunelor Maniere
Din toate fotografiile inscrise in concurs au fost selectate 12 fotografii şi au fost transpuse într-un calendar al proiectului Sibiu – Orasul Bunelor Maniere care s-a tiparit in 2.000 exemplare si va fi distribuit, gratuit, în locaţii cu vizibilitate maximă din Sibiu.

Concurs de fotografie in cadrul proiectului Sibiu – Orasul Bunelor Maniere

Concurs de fotografie in cadrul proiectului Sibiu – Orasul Bunelor ManiereProiectul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si sustinut de NTT DATA Romania, Consilo Web, Boromir Sibiu si Ceta Sibiu.

Concurs de fotografie in cadrul proiectului Sibiu – Orasul Bunelor Maniere

Etichete:

Recomandam sa citesti si