fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Concerte educative și picnic muzical în Pădurea Steinburg

Două spectacole inedite le sunt oferite copiilor, la finalul săptămânii, de Filarmonica de Stat Sibiu.

Sâmbătă, 24 iunie, de ora 10.00 și de la ora 11.30, va avea loc concertul educativ „Povestea Mariei Tănase. Melodii culese de Harry Brauner”. Susținut de suflătorul Călin Han și actrița Petra-Rada Constantinov, spectacolul este bazat pe povestea Mariei Tănase, scrisă de Cristina Andone, în cartea „Nesupusele”. Biletele costă 10 lei și se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Concertul ”Muzica pentru copii în filmul românesc” va avea două reprezentații: sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Thalia și duminică, de la ora 18.00, în Pădurea Steinburg din Agnita.

Spectacolul aduce pe scenă, alături de muzicienii Filarmonicii sibiene, Corul de Copii și Tineret „Symbol – Jean Lupu”. Venim cu acest repertoriu din dorinţa de a deschide apetitul tinerelor generaţii pentru muzica românească, iar pentru celelalte categorii de vârstă va fi un prilej de evadare în copilărie şi, totodată, de savurare a muzicii bune”, promit reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu.
Acest concert este organizat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) 2023 – Sezonul românesc și francofon.

La Sala Thalia, intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Accesul este liber și la concertul organizat la Agnita, în cadrul evenimentului “Picnic Muzical în Pădurea Steinburg”.

Etichete:

Recomandam sa citesti si