fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Concerte de orgă, în Catedrala Luterană

Biserica Evanghelică Sfânta Maria din Sibiu găzduiește, de la începutul lunii iunie,  tradiționalele concerte de orgă din cadrul proiectului Muzică în Catedrala Luterană.
Seria de concerte va continua până în data de 17 decembrie 2022 în zilele de marți de la ora 19:00, vineri de la ora 12:00 și sâmbătă de la ora 19:00.
Un concert extraordinar, susținut de corul CoroPiccolo Karlsruhe, va avea loc în 2 august, începând cu orele 19:00.
CoroPiccolo Karlsruhe este ansamblul vocal al Bisericii Evanghelice a orașului Karlsruhe. Corul a fost fondat în 1996, de către directorul său Christian-Markus Raiser. În fiecare an sunt dezvoltate mai multe proiecte, acordând prioritate muzicii corale a cappella.
Corul este format din aproximativ 30 de cântăreți selectați. Repertoriul ansamblului variază de la muzica timpurie până în secolul al XXI-lea, de la importanta literatură a capella, la marile oratorie baroc, până la lucrări contemporane.

Biletul de intrare poate fi achiziţionat din chioşcul aflat în Ferula Biserici și costă 20  de lei pentru adulți, pentru concertele din zilele de marți și sâmbătă, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit. La concertele din zilele de vineri, intrarea este liberă.
Evenimentele se înscriu în cadrul proiectului “Muzică în Catedrala Luterană”, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Etichete: