fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Concert vocal-simfonic în închiderea Stagiunii Filarmonicii Sibiu

Concert vocal-simfonic în închiderea Stagiunii Filarmonicii Sibiu

Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijorul Tiberiu Soare, soprana Melinda Samson și violoncelistul Filip Papa sunt muzicienii care se vor afla pe scenă în ultimul concert simfonic programat în cadrul ”Stațiunii Muzicale Brukenthal”, sezonul concertistic 2020-2021. Evenimentul va avea loc la Sibiu și Deva în 24 și 25 iunie 2021. Biletele pentru concertul de la Sibiu se pot procura de la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe platforma iabilet.ro!

Sezonul de concerte 2020-2021 organizat de Filarmonica Sibiu și intitulat sugestiv ”Stațiunea Muzicală Brukenthal” pentru a  prefața evenimentele culturale dedicate aniversării a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, se închide în această săptămână cu două concerte vocal-simfonice programate la Sibiu și Deva, cu artiști invitați din cele trei provincii istorice al României: dirijorul Tiberiu Soare (București), soprana Melinda Smason (Sibiu) și violoncelistul Filip Papa (Iași). George Enescu și Camille Saint-Saëns sunt compozitorii ale căror lucrări vor fi prezentate joi 24 iunie 2021 (Sibiu – Sala Thalia, ora 19 ) și vineri 25 iunie 2021 (Deva – Parcul Cetății, ora 19).

În cadrul ”Stațiunii Muzicale Brukenthal”, publicul sibian a putut urmări 35 de concerte simfonice, 10 recitaluri camerale și un concert pop-rock (cu formația Hara). Transmisiunile live pe pagina oficială de facebook a instituției și ale partenerilor, pe canalul de YouTube și aplicația ”Filarmonica Sibiu” au fost urmărite de peste 300.000 de spectatori, în timp ce prezența fizică în sala de concert – limitată de restricțiile de protecție sanitară – ne-a prilejuit întâlnirea cu peste 2.500 de spectatori.

Biletele pentru concertul de la Sibiu s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 30 și 40 de lei. Informații la tel. 0735566486. Purtarea măștii de protecție este obligatoarie pentru publicul prezent la concert. Pentru a respecta normele sanitare în vigoare, spectatorilor prezenți li se va măsura temperatura, iar fiecare dintre aceștia vor trebui să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în sală.

Etichete:

Recomandam sa citesti si