fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Concert Caritabil pentru Iuliana

Studenții de la Specializarea Jurnalism, anul II, din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane a Universități „Lucian Blaga” din Sibiu organizează concertul caritabil de folclor „Fiecare secundă contează” pentru studenta Iuliana Finica.

Evenimentul va avea loc, luni, 11 aprilie, începând cu ora 18, la Sala Thalia. Pe scenă vor urca tineri soliști și instrumentiști de muzică populară care, în ciuda programului încărcat, au acceptat să participe voluntar la acest recital folcloric (din zone etnofolclorice ca Mărginimea Sibiului, Valea Secașelor sau Vaideenii Vâlcii), din dorința de a-i motiva pe oameni să doneze bani pentru Iuliana. Artiștii care vor urca pe scenă sunt: Robert Târnăveanu, Lena Miclăuș, Ionela Pascu, Dorel Savu, Bogdan Cioranu, Ciprian Silași, Paula Medrea, Alina Secășan și Ion Chiș. Evenimentul va fi prezentat de Sorin Terchilă (Sorin a prezentat mai multe evenimente culturale și sportive din Sibiu și lucrează în prezent la Kiss FM, Magic FM și Rock FM ), iar interpreții vor fi acompaniați de formația „Ionela Pascu” și Septimiu Marișca.

Fiecare gest și fiecare secundă contează!

„Iuliana ne-a demonstrat că luptă cu zâmbetul pe buze, iar optimismul ei este nemărginit. Nu trebuie să rămânem indiferenți; viața, sănătatea și  timpul au aceeași valoare pentru noi toți. S-a gândit cineva cum ar reacționa dacă o persoană dragă ar avea probleme de sănătate? Facem apel la solidaritate și invităm toți oamenii cu suflet mare să fie alături de artiști și de noi, studenții, pentru a o ajuta împreună pe Iuliana. Fiecare gest și fiecare secundă contează!”, mesajul pe care  studenții îl transmit sibienilor.Studenta Iuliana Finica a fost diagnosticată cu hipertensiune pulmonară severă, iar singura soluție dată de medici a fost transplantul pulmonar. Toate îngrijirile medicale (de la analize și investigații, până la intervenție), care vor fi asigurate de Clinica Universitară din Bonn, Germania, costă 70.000 de euro. Concertul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu  și al Filarmonicii de Stat Sibiu. Intrarea este pe bază de donație și toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi puse în contul Iulianei.

Se pot face donații în contul RO97INGB0000999905410795, deschis la banca ING sau în conturile deschise la Banca Transilvania, în euro: RO97BTRLEURCRT0226818901 și în lei: RO50BTRLRONCRT0226818901.

Etichete:

Recomandam sa citesti si