fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

EXCLUSIV FOTO: Competițiile internaționale de Pizza și Paste se desfășoară la Sibiu

Sibiul găzduiește în perioada 9-10 aprilie două evenimente gastronomice de anvergură internațională. Este vorba despre Competiția Internațională de Pizza și Competiția Internațională de Paste. Aceste evenimente sunt organizate de Asociația Culturală Euro-Est Alternativ în cadrul Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 și vor avea loc în cadrul complexului Redal Events din Sibiu, Str. J.S. Bach, nr. 4.
Concursurile sunt individuale, destinate profesioniștilor și se vor desfășura live direct sub privirile publicului spectator. În data de 9 aprilie 2019 accesul publicului în sala de concurs se va face începând cu orele 12:30, închiderea primei zile de competiție având loc la orele 20:00, iar pentru 10 aprilie 2019 accesul publicului în sala de concurs se va face începând cu orele 11:00, închiderea celei de-a 2 zi de competiție, cât și a celor 2 competiții, având loc la orele 20:30.
Pe parcursul celor două zile, în paralel, se vor desfășura sesiuni de Live cooking prezentate de membrii ACEEA; nu va lipsi show-ul Pizza Master Show Gourmet prezentat de Iulian Dumitrescu – pizza chef, medaliat internațional în diverse competiții, membru ACEEA, WACS, medaliat cu aur (locul 1) la „Istanbul Gastronomy International Festival 2015”.

Foto by Karina

 

 

 

 

 

Etichete: