fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Competiție scurtmetraje ESTE FILM Festival 2019

Competiție scurtmetraje ESTE FILM Festival 2019Cea de-a patra ediție ESTE Film Festival (17-21 aprilie 2019) ne aduce primul an de competiție, în care scurtmetraje românești de ficțiune se întrec pentru trofeu. Această secțiune competițională a fost lansată din dorința de a sprijini filmul românesc în general și tineri cineaști din România în special.

Din filmele înscrise au fost alese 10 scurtmetraje, care vor concura pentru premiul de 2000 de euro pus în joc. Selecția a fost realizată de jurnalistul și criticul de film Iulia Blaga, iar pe perioada festivalului un juriu va viziona filmele și va alege un câștigător. Juriul este format din Dana Bunescu, Anamaria Antocii și Ofelia Popii.

Filmele vor fi prezentate în festival în două calupuri, joi, 18 aprilie  și vineri, 19 aprilie, la Teatrul Gong. Gala de decernare a premiului  va avea loc sâmbătă,  20  aprilie  2019, ora 20:00 la Teatrul Gong (intrarea liberă). Multe din scurtmetrajele selectate au fost deja prezentate la festivaluri în țară, dar și în afară.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si