fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Competiția sportivă “Cupa Satelor” și-a stabilit câștigătorii

64 de tineri talentați, viitorii fotbaliști de succes ai Sibiului au participat în acest weekend la “Cupa Satelor”. Competiția s-a desfășurat între copiii născuți în perioada 2007-2009 din comunele Gura Râului, Șelimbăr, Șura Mare și Tilișca. Micii fotbaliști trebuiau să aibă domiciliul în localitatea pentru care au jucat și să fie născuți în anul 2007 sau mai mici.  Ocupantele podiumului sunt Gura Râului, Șura Mare și Șelimbăr.

Clasament:1. Gura Râului- 9 puncte

2. Șura Mare- 6 puncte

3. Șelimbăr- 3 puncte

4. Tilișca- 0 puncte

Gura Râului – Șelimbăr: 2-1

Șura Mare – Tilișca: 5-0

Gura Râului – Șura Mare: 1-0

Șelimbăr – Tilișca: 2-0

Șelimbăr – Șura Mare: 0-1

Gura Râului – Tilisca: 2-0

“Noi am avut 4 jucători născuți în anul 2007, 7 născuți în 2008, 3 născuți în 2009 și două fete din 2006. Fetele pot fi cu doi ani mai mari la participarea în competitii-fotbal mixt. Am avut în componența lotului 3 fete, una născută 2008 și două 2006. Orice competiție este benefică pentru copii, mai ales pentru cei de la sat, întrucât foarte mulți sportivi talentați au plecat de acolo, de la sat. În orice activitate sportivă, munca îmbinată cu talentul generează viitori campioni.”, a spus Dorin Ursu, antrenorului echipei Athletic Șura Mare.

Competiția sportivă "Cupa Satelor" și-a stabilit câștigătorii

Câștigătoarea competiției, Cindrelul Gura Râului, se va confrunta echipa comunei Micăsasa. Partida este programată sâmbătă, 14 martie, la Seica Mare începând cu ora 15:00.

“Reușim așadar sa câștigam zona pe Sibiu la competiția Cupa Satelor la juniori U13, cu trei victorii din trei posibile. Urmeaza finala pe județ împotriva comunei Micasasa-fiind câștigătoarea zonei Mediaș! Am reușit sa aducem la noi în comuna peste 60 de mici sportivi care s-au bucurat de o vreme și o ambianta plăcută! Felicitari tuturor participanților și mulțumim celor care au făcut posibila organizarea acestei competiții în comuna noastră!” transmit organizatorii evenimentului.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si