fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Competiţia anuală „Sibiu Streetball” revine pentru a şaptea oară

Sibiu Streetball”, cel mai mare concurs de streetball din Transilvania și al doilea eveniment de acest gen din țară, după numărul de echipe participante și premiile puse în joc.

Competiţia de baschet 3 la 3 va avea loc timp de trei zile, la sfârşitul lunii iunie, în centrul Sibiului, pe o arenă sportivă omologată de Federația Internațională de Baschet. 280 de jucători de baschet, de la novici la cei mai experimentaţi, se vor întâlni, în perioada 26-28 iunie, la a şaptea ediţie a „Sibiu Streetball”. Competiţia va avea loc în Parcarea Teatrului din Sibiu, spaţiu ce va fi transformat într-o adevărată arenă dedicată streetball-ului. Organizatorii vor monta două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA, şi două sisteme de baschet mobile, iar spectatorii vor avea la dispoziţie 400 de locuri în tribune. Este pentru a patra oară consecutiv când Sibiul găzduiește un turneu de streetball la standardele impuse de Federația Internațională de Baschet. „Sibiu Streetball” este catalogat drept unul de categorie “albastră”. Înscrierile la cele cinci categorii de vârstă, U10, U14, U18, OPEN, + 35, au loc până la data de 22 iunie. Marii câștigători ai competiției vor încasa un cec în valoare de 1.200 Euro, valoarea totală a premiilor oferite fiind de 5.000 Euro. 70 de echipe din România, Ungaria și Serbia au participat, anul trecut, la cea de-a șase ediție a “Sibiu Streeball”.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul www.eccosportteam.ro sau pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/SibiuStreetball. De asemenea, aici puteti urmari un film de prezentare al ediţiei de anul trecut (https://www.youtube.com/watch?v=ak9fC28cl4E).

Etichete: