fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Coliziune între două autoturisme pe DN 1

SAJ Sibiu a trimis două echipaje tip C și B la un accident rutier pe DN1, Șelimbăr la ieșire spre Vâlcea unde două autoturisme au intrat în coliziune.

Echipajele SAJ au asigurat asistența medicală de urgență la 6 persoane (patru adulți și doi copii) Un băiat de 8 ani a prezentat un traumatism facial și dureri abdominale și a fost condus la CPU  Luther, fiind însotit de către mama. Ceilalți refuză transportul la spital, fetita de 10 ani și încă trei adulți.”, au transmis reprezentanții SAJ Sibiu.

La intervenție a participat și un echipaj ISU, care ulterior a fost direcționat spre altă solicitare în localitatea Avrig.

“Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare ca ambele mașini se deplasau pe direcția Vâlcea – Sibiu, iar unul dintre șoferi (un bărbat de 24 de ani din Hunedoara) nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 35 de ani, din Alba. Din accident a rezultat rănită unui copil de 8 ani.”, potrivit IPJ Sibiu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si