fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Clubul Leo Brukenthal Sibiu: Împreună, reușim pentru SEBASTIAN!

Clubul Leo Brukenthal Sibiu: Împreună, reușim pentru SEBASTIAN!

Clubul Leo Brukenthal Sibiu a organizat, sâmbătă 03 Octombrie, acțiunea intitulată “Leo Sports Challenge”, având ca menire să susțină cazul lui Sebastian BĂCILĂ, tânărul sibian de 19 ani diagnosticat cu cancer la creier, la plămâni, la aorta abdominală și cancer testicular.

„Suntem la a 4-a ediție a evenimentului “Leo Sports Challenge. Anul acesta evenimentul a presupus organizarea unor meciuri de tenis și fotbal, la care au participat jucători cu vârste cuprinse între 10 și 20 ani. Concurenții, foarte mulți la număr, au dat tot ce au avut mai bun din ei, făcând din acest eveniment unul foarte reușit. Am oferit premii în valoare totală de 2200 lei, la care s-au adaugat diferite vouchere. Toate acestea cu gândul la SEBASTIAN și cauza lui. Gazda evenimentului a fost Baza Sportivă PANALIM.”, transmit reprezentanții Clubului Leo Brukenthal Sibiu.

Banilor rezultați din taxa de înscriere a concurenților, respectiv 4400 lei, li s-au adăugat încă 800 ron din fondurile Clubului Leo Brukental Sibiu, si vor ajunge în contul lui SEBASTIAN. Săptămâna trecută, Sebastian a plecat în Turcia pentru tratament, unde a început prima etapă, care durează 35 de zile, totalizând 33 ședințe de radioterapie care ajung la un cost de 15.000€. Mai apoi, chimioterapia va costa între 40.000€ – 60.000€. Multe luni de zile, SEBASTIAN și familia acestuia au încercat să se descurce singuri, fiindu-le rușine să ceară ajutor. Copleșit fiind de costurile avute cu tratamentul, și timpul scurt rămas la dispoziție, nu mai are de ales și strigă cu disperare “Vreau să mai trăiesc! Am nevoie de ajutor!”

Clubul Leo Brukenthal Sibiu: Împreună, reușim pentru SEBASTIAN!Au fost alături Clubului Leo Brukenthal Sibiu, dar si lui SEBASTIAN, susținând finanicar  acțiunea: Panalim, Boromir, Prexico, Copy Center, Gogosh, Hug the Mug și Clubul Lions Brukenthal Sibiu.

Clubul Leo Brukenthal Sibiu: Împreună, reușim pentru SEBASTIAN!

Etichete:

Recomandam sa citesti si