fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Clubul Gaz Metan sancţionat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Gaz Metan Mediaș le mulțumește abonaților pentru sezonul trecut

Jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Marques Izata Pereira, eliminat în partida cu Universitatea Craiova din etapa a 6-a a Ligii I, a fost sancţionat cu o suspendare de 6 jocuri şi o penalitate sportivă de 10.000 lei. Izata Pereira a fost încadrat la “comportare violentă” după cotul în faţă administrat jucătorului echipei oltene Alexandru Mateiu.

Tot miercuri, ca urmare a datoriilor către fostul jucător Shlomi Azulay, clubul din Liga a II-a Astra Giurgiu a fost sancţionat de Comisia de Disciplină cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere la plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 18.08.2021 – 01.09.2021, i s-au scăzut încă două puncte. Comisia a acordat termen la 22.09.2021, dată la care clubul debitor va prezenta dovada plăţii faţă de jucătorul Shlomi Azulay, pentru a evita în continuare depunctarea, scrie Agerpres.

Clubul de fotbal FC Rapid a fost sancţionat, miercuri, de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cu o penalitate sportivă în valoare de 22.500 de lei pentru incidentele produse de suporterii proprii la meciul cu Universitatea Craiova.

“FC Rapid 1923 vs. Universitatea Craiova – Incidente – În baza art.82.1 şi 3.a) şi c) din RD, raportat la art.83.2.d) din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu o penalitate sportivă de 22.500 lei; În baza art.82.2 şi 3.b), raportat la art.83.2.c), cu aplicarea art.54.2 din RD, se sancţionează clubul Universitatea Craiova cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Etichete:

Recomandam sa citesti si