fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Sănătate

Clinica PROCTOVEN a intrat în cel de-al X-lea an de activitate

Anul 2020 a fost un an greu, un an greu pentru toată lumea, cu greutăți la care nu ne-am fi așteptat, în care am pornit la drum cu multe speranțe, vise, dar și temeri, de-a lungul căruia totul s-a transformat, prin multă muncă și dăruire, în succese și satisfacții dificil de exprimat în cuvinte. Cu această ocazie ținem să aducem mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi în această experiență minunată, colectivului CLINICII PROCTOVEN, colegilor din alte specialități care au avut încredere în noi și nu în ultimul rând celor câteva mii de pacienți pe care am avut plăcerea și onoarea de a-i trata. Ei ne-au ajutat și ne-au dat puterea și încrederea să continuăm și să progresăm, născând ambiția de mai bine, mai modern, mai profesional. Ca la orice moment de bilanț ne mândrim cu noutățile pe care le-am adus și realizat cu succes în anul trecut.

Am reușit să ne mutăm într-un sediu nou, ultramodern, special construit cu destinația de clinica medicală, adaptat la toate cerințele pacientului secolului în care trăim. Suntem prima Clinică din Sibiu care a introdus practica operației de hernie cu internare de zi. Am trecut pragul de 350 de pacienți care au fost operați de hernie si externați la doar câteva ore după accesul în Clinica (”plecând pe picioare”), fără nici o complicație, intervenția desfășurându-se fără absolut nici o durere pentru pacient.

Am continuat intervențiile chirurgicale pentru varice și tratamentul fără operație pentru hemoroizi, realizând din nou cote maxime de succes și mulțumiri din partea pacienților noștri. De asemenea am investit continuu în cadrul compartimentului de prevenție, diagnostic si tratament al afecțiunilor sânului (atât benigne cât și a cancerului mamar). Suntem Clinica din Sibiu unde o pacientă ce prezintă o afecțiune mamară beneficiază atât de ecografie, mamografie, biopsie, cât și de tratament chirurgical și oncologic, toate grupate și perfect organizate pentru a veni în sprijinul pacientelor care suferă de aceasta afecțiune. Am continuat și investiția în aparatură, în decursul acestui an achizitionând un nou ecograf ultramodern de uz cardiologic și un ecograf ultraperformant 4D pentru ginecologie, la momentul actual existând în clinica 6 ecografe pentru diferite specialități. De asemenea am achizitionat un nou turn de videoendoscopie – pentru colonoscopie și gastrofibroscopie, marca Fujinon, dar și holtere de tensiune și EKG – aparate care se poartă de către pacient 24 de ore pentru monitorizarea tensiunii arteriale si a activității cardiace cu scopul unui diagnostic de certitudine al afecțiunilor cardiace. Compartimentul de ginecologie a fost dotat cu un videocolposcop de ultima generație. Medicii Clinicii sunt medici primari, cadre didactice care au beneficiat de specializări în străinătate. De anul acesta s-au adăugat echipei 5 medici tineri care vor da mai multă forță și profesionalism Clinicii Proctoven.

Ne propunem, în viitorul apropiat, să investim mai mult în aparatură modernă, confortul pacientului și mai ales să continuăm să punem accentul pe comunicarea medic – pacient fără de care actul terapeutic nu poate avea succes.

Toate aceste deziderate nu sunt posibile fără muncă, studiu permanent, reviste de specialitate la care suntem abonați, seminarii internaționale la care aflăm tot ce mișîn lumea medicală, care nu sunt gratis. De aceea Proctoven este o Clinică unde plătești calitatea actului medical. Proctoven nu e un supermarket medical la care lumea vine pentru reduceri, bonusuri sau chestii gratis. Vine, în schimb, să câștige cel mai important premiu: SĂNĂTATEA PROPRIE. Vă dorim un An Nou plin de împliniri!

Conferentiar Universitar Dr. Med. Ciprian Tănăsescu

MEDIC PRIMAR CHIRURG

MANAGER CLINICA PROCTOVEN

Etichete:

Recomandam sa citesti si