fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Claudiu Belu Iordache se desparte de FCH

Claudiu Belu Iordache se desparte de FCH
Fundașul dreapta, Claudiu Belu Iordache, se desparte de A.F.C. Hermannstadt după o perioadă de 10 luni în care a îmbrăcat tricoul sibienilor.
„Mult succes în carieră, Claudiu Belu Iordache! A.F.C.Hermannstadt și fundașul dreapta Claudiu Belu au încheiat astăzi înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Îi mulțumim lui Claudiu și îi dorim mult succes în noile provocări!”, au scris reprezentanții clubului A.F.C. Hermannstadt pe pagina lor de Facebook.
Claudiu Belu-Iordache a semnat în august 2020 cu echipa FC Hermannstadt, fiind adus la Sibiu de către Anamaria Prodan. Știrea inițială poate fi citită aici.

Fostul jucător al echipei sibiene de fotbal a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea giuleșteană, cu opțiune de prelungire. Belu a oferit și primele declarații în calitate de jucător al Rapidului. „Sunt fericit de alegerea mea, am venit cu gândul de a da totul, totul pentru mine, pentru echipă, pentru familie, și sper să aducem Rapidul din nou acolo unde îi este locul și să facem o figură frumoasă”, a spus Belu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si