fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

CJ a deschis sesiunea depunerii proiectelor pentru agendele județului

Începând de vineri, 16 aprilie 2021, Consiliul Judetean Sibiu a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pe agendele culturală și dezvoltare a comunității, sportivă, educațională și cea pentru tineret, în urma aprobării ghidurilor de finanțare. Acestea pot fi consultate pe site-ul CJ Sibiu, la rubrica Acțiunile noastre – https://www.cjsibiu.ro/

Cei interesați pot depune proiecte la sediul instituției, pe strada General Ghe. Magheru, nr.14, respectiv la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat la parter, de luni până vineri:

-Între 16.04 – 17.05.2021, ora 16, pentru agendele culturală și dezvoltare a comunității, educațională și cea pentru tineret

-Între 19.04 – 7.05.2021, ora 13.30, pentru agenda sportivă, atât pentru structuri publice, cât și pentru structurile private

  • În anul 2021, agendele județului sunt bugetate cu următoarele sume:
    1.300.000 lei – Agenda Culturală și Dezvoltarea comunității
  •  875.000 lei – Agenda Sportivă, din care 725.000 lei pentru proiectele propuse de structurile de drept privat, și 150.000 lei proiectele structurilor de drept public)
  • 150.000 – Agenda Educațională
  • 250.000 – Agenda Tineret

Anul acesta și anul viitor sunt declarați Anii Drumeției, astfel, Consiliul Judetean Sibiu susține și promovează proiecte care abordează activități în aer liber, ce pun în evidență valorile naturale și patrimoniul cultural al județului Sibiu.

Pentru prima dată, prin Agenda Educațională se vor finanța proiecte derulate de către unitățile de învățământ din mediul rural și orașele mici, pentru ca elevii din aceste zone să beneficieze de activități extrașcolare care promovează drumeția și viața activă în natură. De asemenea, sunt încurajate proiectele care aduc împreună elevii din satele și orașele județului pentru a spori egalitate de șanse.

Toate proiectele depuse trebuie să țină cont de politica implementată la nivelul CJ Sibiu și a instituțiilor din subordine privind eliminarea plasticului de unică folosință în cadrul evenimentelor organizate.

Etichete:

Recomandam sa citesti si