fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Ciprian Faraon: Ne dorim ca la alegerile din 2024 să reușim să atingem pragul de 5%

Filiala Sibiu a Partidului Forța Dreptei a fost lansată oficial vineri, 29 aprilie, iar printre invitații prezenți la eveniment îi amintim pe președintele Ludovic Orban, fostul ministru al muncii- deputatul Violeta Alexandru, fostul ministrul al agriculturii- Adrian Oros, vicepreședinte al filialei din DIASPORA- Adrian Alexandrescu. Grupul de inițiativă teritorială din județul nostru este format din Constantin Șovăială- coordonator, dar și cel care a candidat la alegerile PNL Sibiu din 2021 pentru funcția de președinte al organizației, Ciprian Faraon- secretarul general al partidului, grup unde găsim și foști membrii PNL, dar care l-au susținut pe Șovăială în lupta internă PNL și îi amintim aici pe Ioana Deaconescu- de profesie avocat și o apropiată a Ralucăi Turcan, Gabriel Budescu- fost director la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, Carolina Țimbalari- economist/ secretar rectorat ULBS/ doctorand management, Iohai- Ioan Tatu- inginer, Adrian Vasiu- jurist/ cadru militar MAI în rezervă, Letiția Victor- psiholog/ om de afaceri, Mihai Schachner- student anul II drept, Mircea Fuciu- economist/ cadru didactic ULBS/ doctorand marketing, Bogdan Stănculescu- jurist/ magistrat/ pensionar, Iustina Fieraru- istoric Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, precum și Ioan Drăghiciu- cadru militar MAI în rezervă (fost participant la misiuni de menținere a păcii în Afganistan și Kosovo, sub mandatul ONU- aproximativ 5 ani)

Ciprian Faraon: Ne dorim ca la alegerile din 2024 să reușim să atingem pragul de 5%„Suntem astăzi aici pentru că credem că putem să arătăm într-un altfel de mod de a face politică în România. În Sibiu am încercat să transmitem că vrem să fim oameni deschiși, un partid cu transparență, organizație unde membrii sunt primiți pentru că vor să aducă contribuție comunității și nu pentru interesele propri. Unul dintre obiectivele noastre este ca până la sfârșitul anului 2022 să reușim să deschidem și să devină funcționale peste 90% din organizațiile locale de la nivelul județului Sibiu. Un alt obiectiv este de a reuși ca până în 2024 când este primul exercițiu electoral pentru Forța Dreptei să dăm candidați pentru organizațiile locale în toate UAT-urile atât pentru consilii locale, cât și pentru funcția de primar, pentru consilii județene. Încercăm să ne impunem și un prag de atins la nivelul județului Sibiu, deși nu va fi ușor, însă propunerea noastră și ceea ce ne dorim să obținem este cel puțin 5%, peste media națională pe care Forța Dreptei o va avea la nivelul întregii țări.”, a declarat Ciprian Faraon în deschiderea evenimentului.

 

Ludovic Orban a plecat din PNL după 32 de ani

Ciprian Faraon: Ne dorim ca la alegerile din 2024 să reușim să atingem pragul de 5%„Forța Dreptei este formațiunea politică care a primit recunoașterea legală, practic este o formațiune politică pe care o construim pentru România. Astăzi, nu există nicio forță politică de centru- drepta care să fie o reprezentantă autentică a valorilor de dreapta, iar România nu poate avansa doar pe picior stâng. (…) Am luat foarte greu decizia de a mă rupe de oamenii alări de care am muncit și am luptat peste 30 de ani, dar am luat această decizie pentru că, din punctul meu de vedere, astăzi, PNL este egal PSD. Și, oricine ar mai vota cu PNL astăzi își risipește votul. Această decizie nu am luat-o nici pentru mine, nici pentru colegii mei, ci pentru că am convingerea că România are nevoie de un astfel de proiect politic. 80% dintre români consideră că țara noastră se îndreaptă spre o direcție greșită, iar 85% dintre români nu sunt mulțumiți de modul în care se face politică în România.”, a spus Ludovic Orban.

Etichete:

Recomandam sa citesti si