fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Ciprian Faraon, desemnat în comisia de selecție pentru funcția de administrator al Aeroportului Internațional Sibiu

Ciprian Faraon
Ciprian Faraon a fost numit de către conducerea FDGR Sibiu ca reprezentant/specialist în noua comisie de selecție a candidaților pentru postul de administrator în cadrul Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.
Ciprian Faraon, Adrian Besoiu și Aura Serea sunt cele trei numiri din partea formațiunilor politice FDGR, PSD și USR pentru comisia care va decide viitorul administrator în Consiliul de Administrație al Aeroprtului Internațional Sibiu. În urmă cu câteva zile, în şedința conducerii Consiliului Județean Sibiu cu liderii grupurilor politice, s-a stabilit ca fiecare formațiune politică să propună un reprezentant/specialist în noua comisie de selecție ce urmează a fi statuată.
„Am fost onorat să primesc invitația conducerii Forumului Democrat German din România de a fi reprezentantul acestei formațiuni în Comisia de Selecție a candidaților pentru postul de administrator în cadrul Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu. Le mulțumesc celor din conducerea FDGR pentru faptul că văd în persoana mea un profesionist, un om corect, capabil să-i reprezinte cu demnitate şi profesionalism.”, a scris Ciprian Faraon pe pagina sa de Facebook.
Ciprian Faraon a făcut parte din Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu în perioada ianuarie – august 2017. Expertiza acestuia în actul de administrare al aeroportului, pregatirea profesională şi educațională i-au determinat pe reprezentanții FDGR Sibiu să ia decizia acestei nominalizări. Joi urmează votul de validare a noii comisii de selecție, în cadrul sedinței CJ Sibiu.
„Expertiza mea în actul de administrare al aeroportului, pregatirea mea profesională şi educațională, dar şi faptul că am făcut parte din mai multe comisii de selecție, au fost, cel mai probabil, motive pentru FDGR de a mă propune membru al noii comisii de selecție.”, a mai transmis Ciprian Faraon.
Etichete:

Recomandam sa citesti si