fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Ciprian Bajan, elevul care le mulțumește printr-un desen eroilor în alb

Ciprian Bajan este un copil, și cu toate acestea, ne dă o lecție de viață. Elevul de Ziua Mondială a Sănătății a dorit să își exprime mulțumirea față de cadrele medicale prin crearea unui desen.

Redăm mai jos postarea Consiliului Județean Sibiu cu această ocazie, alături de acel desen special realizat de către Ciprian Bajan.

Sentimente pline de recunoștință din partea unui copil din Sibiu care învață la distanță cursuri de programare. Să ne aducem aminte privind acest desen că pentru felul în care acționam zilele astea, pentru sentimentele pe care le exprimam față de oamenii de lângă noi, o să trebuiască la un moment dat să răspundem nu doar în fața comunității, ci și în fața propriilor copii. Lor o să trebuiască să le povestim despre ce fel de oameni am fost în timpul crizei.

Azi, e Ziua Mondială a Sănătății, iar ei, medicii și tot personalul medical, sunt la datorie pentru ca noi să putem să fim bine. Nouă nu ne rămâne decât să fim oameni în fața lor, să îi prețuim și să le fim recunoscători. În fața sacrificiului lor, ceea ce avem noi de făcut, pălește…

Cei mici au înțeles cine sunt eroii, cine face bine și cine merită aprecierea lor. Copiii au priceput repede esența acestor zile și au exprimat-o sincer, așa cum au putut. Sper ca următorii să fie adulții, cu toții!

Felicitări, Ciprian Bajan pentru acest desen minunat și mulțumim că l-ai împărtășit cu noi! El va ajunge cu siguranță în inima celor pe care tu îi apreciezi!

La mulți ani eroilor noștri în halate albe – medici, asistenți, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, dar și muncitori din servicii conexe!!!

Sănătate tuturor!

Ciprian Bajan, elevul care le mulțumește printr-un desen eroilor în alb
Etichete: