fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Cinci antrenori sibieni sunt protagoniști în volumul „Cum devii fotbalist”

Cinci antrenori sibieni sunt protagoniști în volumul „Cum devii fotbalist”
Cinci antrenori sibieni sunt protagoniști în volumul „Cum devii fotbalist”, lansat de Marcel Pușcaș fostul internațional, jucător al lui FC Bihor, al Stelei si Rapidului, mai apoi președinte al clubului Steaua Bucuresti, fondator al primei școlii private de fotbal din România, Director în cadrul Federației Române de Fotbal, președinte al FCU Craiova, iar în prezent editorialist la EVZ și invitat de marcă la multe televiziuni)
După “Fotbalul în Cârje” care s-a bucurat de o mare apreciere în rândul oamenilor de fotbal, Marcel Pușcaș a lansat o nouă carte intitulată “Cum devii fotbalist”. Volumul este dedicat juniorilor și în special părinților acestora, o carte în care sunt dezvoltate foarte multe subiecte de interes major. Marcel Pușcaș numește persoane din lumea fotbalului cu care dânsul a colaborat. Printre aceștia se regăsesc și cinci nume de antrenori sibieni.
Este vorba despre Adrian Vasai (antrenor licența PRO UEFA, actual selecționer al naționalei U18 a României), Dorin Zotinca (antrenor licența PRO UEFA, actual antrenor al FCH 2), Caius Bara (antrenor licența A UEFA, actual președinte și antrenor la Interstar Sibiu), Daniel Murasan (antrenor licența A UEFA, actual antrenor la Interstar Sibiu și secund la FCH 2) și Liviu Petrusel (antrenor licența B UEFA, actual antrenor la Interstar Sibiu si FCH juniori).
Pentru cei interesați cartea costă 39 lei și poate fi procurată de la chioșcurile de difuzare a presei sau prin comandă pe internet.
Sursă: Fotbal in Sibiu
Etichete:

Leave a Comment