fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Cete de colindători au vestit în aceste zile Naşterea Domnului la sediul Consiliului Judeţean Sibiu

Îmbrăcaţi în costume populare specifice zonelor din care au provenit, tinerii au cântat atât colinde tradiţionale, dar şi colinde vechi de sute de ani.

Au venit să vestească Nașterea Domnului, Grupul de colindători ”Purtata Avrigului”, Ansamblul Folcloric Valea Moaşei din Sebeşul de Sus, elevii Şcolii Populare de Artă, grupul vocal al şcolii gimnaziale Racoviţa,Traian Stoiţă. Au adus vestea Naşterii Domnului şi tinerii din centrele de plasament din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu: de la centrul de plasament Gulliver, de la Centrul de zi ”Gabriela”, Centrul de plasament Agârbiciu, copiii de la Centrul de Plasament din Orlat îmbrăcaţi cu pelerine roşii şi cu căciuliţe de Moş Crăciun pe cap, dar şi micuţii de la Centrul Rural de Zi Rusciori. Micuţii de la Grădiniţa nr. 21 însoţiţi de părinţi şi educatoare au colindat pe angajaţii Consiliului Judeţean Sibiu.
Moş Crăciun şi-a umplut sacul de cadouri şi a venit să-i răsplătească pe toţi copiii. Le-a ascultat colindele şi după ce s-a asigurat că toţi copiii au fost cuminţi şi au luat note bune la şcoală, moşul le-a împărţit darurile. În aceste zile care preced marea sărbătoare creștină, a venit la colindat şi un grup de studenți de la Facultatea de Teologie din Sibiu. Membrii Asociaţiei Forumul Solidarităţii Sociale a Pensionarilor s-au numărat şi ei printre grupurile de colindători care au trecut pragul Consiliului Judeţean Sibiu.
Soliştii, instrumentiştii şi dansatorii Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul Junii Sibiului îi vor colinda pe consilierii judeţeni în ultima şedinţă din acest an care are loc astăzi, iar mâine vor veni colindători din Mediaş, Şoroştin și Orlat.
Tuturor, Consiliul Județean Sibiu le mulțumește pentru frumoasele momente și le urează sărbători fericite alături de cei dragi.

Etichete: