fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Timp Liber

Cercul de scriere creativă “Inkspiration” aduce la un loc pasionații de scris

Cercul de scriere creativă “Inkspiration” își deschide porțile și invită pasionații de scriere să se alăture unei comunități inspirate și inspirante. Viziunea noastră este dedicată dezvoltării creativității și exprimării prin scris, “Inkspiration” fiind mai mult decât un grup de scriitori – dorim să fie o oază unde căutăm ca talentele literare să-și găsească propria voce și să se dezvolte într-un mediu susținător și prietenos.

Cu o capacitate maximă de 14 membri, “Inkspiration” se adresează unei game diverse de vârste, cu participanți cuprinși între 25 și 50 de ani, oferind astfel un amestec bogat de perspective și stiluri literare. Întâlnirile noastre fizice, programate o dată la două săptămâni, au loc în spațiile confortabile ale Bibliotecii ASTRA din Sibiu. Acolo ne adunăm pentru a explora, învăța și crea împreună.

Membrii “Inkspiration” se angajează să construiască o comunitate unde se împărtășesc experiențe personale, unde se oferă și se primește feedback constructiv și se experimentează diverse tehnici de scriere. Atelierele practice și sesiunile de feedback sunt concepute pentru a sprijini creșterea și îmbunătățirea constantă a abilităților literare ale fiecărui participant.

“Impreună cu dl. Răzvan POP – directorul bibliotecii ASTRA din Sibiu, suntem foarte încântați să lansăm acest proiect și să oferim o platformă pentru scriitorii aspiranți să-și exploreze creativitatea și să-și găsească vocea literară”, a declarat Gabriel MOLDOVAN – fondatorul “Inkspiration”. “Urmarim să fim mai mult decât un simplu cerc de scriere – vrem să fim o sursă importantă de creștere și susținere pentru cei care doresc să exploreze lumea fascinantă a scrisului creativ.”

Prima întâlnire a cercului este programată pentru 15 Mai 2024, iar cei interesați sunt invitați să trimită un e-mail la adresa cercscrierecreativa@gmail.com. În e-mail, solicităm o scurtă prezentare personală, vârsta, detalii despre experiența anterioară în scris și motivația de a scrie precum și un scurt fragment de proză scris de către aplicant. Candidații selectați vor primi detalii suplimentare despre prima întâlnire a cercului.

Pentru mai multe informații despre “Inkspiration” și pentru a rămâne la curent cu noutățile și evenimentele viitoare, vizitați pagina de Facebook a bibliotecii ASTRA.

Uniți de pasiunea pentru scris, “Inkspiration” promite să fie o călătorie creativă fascinantă pentru cei care se alătură. Hai să dăm viață la povești care să rămână în inimile cititorilor!

Cercul de scriere creativă "Inkspiration" aduce la un loc pasionații de scris