fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier

Șofer, prins cu dreptul de a conduce suspendat și cu alcool în etilotest

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 00,30, în orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târgului de către un localnic în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

De asemenea, testarea alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-au întocmit actele în vederea declanșării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 01,00, în Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Doamna Stanca de către un localnic în vârstă de 31 de ani.

Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat un rezultat de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si