fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Cercetată penal după ce ar fi pretins că este refugiată din Ucraina pentru a primi bunuri din donații

Încarcerată după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu

În seara zilei de 13 martie a.c., în jurul orei 18,00, la sediul Poliției Municipiului Sibiu, un sibian, organizator al unei campanii umanitare destinate sprijinirii refugiaților din Ucraina,  a reclamat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12,00, o femeie necunoscută s-ar fi prezentat la un punct de colectare din municipiul Sibiu unde, sub pretextul că este refugiată din Kiev-Ucraina, l-ar fi determinat pe organizator să-i doneze mai multe bunuri alimentare și nealimentare.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii au reușit identificarea femeii, o sibiancă în vârstă de 32 de ani.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.500 de lei, constând în bunuri de igienă personală, alimente, jucării și rechizite școlare, a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si