fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Cercetat penal pentru furturi și înșelăciune, a fost reținut

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (2 acte materiale) și înșelăciune, la data de 10 martie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Sibiu.

Sibianul este bănuit că, în cursul lunii august a anului trecut ar fi indus în eroare o sibiancă pretinzând că ar lucra în domeniul construcțiilor și i-ar putea efectua reparații la acoperiș, activitate pentru care ar fi primit suma de 900 de lei ca avans, fără a executa ulterior reparațiile.

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 20 septembrie 2021, s-ar fi prezentat la domiciliul persoanei vătămate și, profitând de neatenția acesteia, i-ar fi sustras un telefon mobil. La data de 7 februarie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința sibiencei, de unde ar fi sustras un televizor.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 10 martie a.c., polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii 24 de ore a bărbatului, acesta urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Etichete:

Recomandam sa citesti si