fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Cercetat penal pentru amenințare și înșelăciune cu locuințe de închiriat

Cercetat penal pentru amenințare și înșelăciune cu locuințe de închiriat

La data de 23 iulie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 44 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și amenințare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în zilele de 8, respectiv 16 iulie, prin intermediul unei rețele de socializare, ar fi abordat două persoane care își exprimaseră intenția de a închiria o locuință. Sibianul le-ar fi prezentat, pe rând, locuința sa și ar fi închiriat cu fiecare dintre părțile vătămate antecontracte, încasând sumele de 2.100, respectiv 1.000 de lei, fără a pune în executare obligațiile contractuale privind predarea apartamentului.

De asemenea, sibianul ar fi amenințat una dintre victime cu acte de violență pentru a-și retrage plângerea depusă.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 23 iulie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 24 iulie a.c., procurorul de caz a dispus față de sibian aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si