fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

„Cenușăreasa” încheie vara, la Teatrul Gong

 

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă ultimele reprezentații din acest an ale spectacolului „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi. Spectacolul va fi prezentat atât în limba germană (joi, 25 august, ora 18:00), cât și în limba română (sâmbătă, 27 august, de la orele 11:00 și 18:00, și duminică, 28 august, de la ora 11:00).

Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor. Actorii Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente. Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți, ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani. Reprezentațiile în limba germană sunt prezentate cu supratitrare în limba română, pentru părinții sau însoțitorii copiilor.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil. Pentru mai multe detalii despre program sau condițiile de acces, puteți accesa site-ul www.teatrulgong.ro.

Etichete:

Recomandam sa citesti si