fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Cenușăreasa îi ia locul lui Pinocchio, la Teatrul Gong

Din cauza îmbolnăvirii unui actor din distribuția spectacolului „Pinocchio”, toate reprezentațiile programate în acest week-end vor fi înlocuite cu spectacolul „Cenușăreasa”, în regia Evei Labadi.

Biletele achiziționate rămân valabile, așa cum au fost emise inițial, pentru aceeași dată, oră și loc în sală. În cazul în care spectatorii doresc rambursarea sau înlocuirea biletelor, aceștia sunt rugați să contacteze Agenția Teatrală la numărul 0269 210 906.

Spectacolul „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi va fi prezentat sâmbătă, 22 aprilie, de la orele 11:00 și 18:00, și duminică, 23 aprilie, de la ora 11:00. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor. Actorii Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente. Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major.

Etichete:

Recomandam sa citesti si