fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Social

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu aniversează 60 de ani de învățământ special

La ceas aniversar, școala a îmbrăcat hainele de sărbătoare, întocmai ca o româncuță frumoasă cu ie tradițională și cununiță din flori de sânziene în păr, eveniment marcat în fiecare an pe 24 iunie.

Oaspeții Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu au fost întâmpinați cu pâine  și sare, cu buchețele din flori de sânziene și cu revista aniversară special dedicată acestui eveniment. La această aniversare au fost invitați reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu, ai  Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, ai Primăriei Turnu Roșu, foști profesori și foști angajați  ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu și bineînțeles profesorii și personalul  didactic auxiliar și nedidactic care își desfășoară activitatea în școală în prezent.
Emoții, bucurie, amintiri trăite cu sufletul de către toți cei prezenți la întâlnirea  aniversară de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu au marcat evenimentul.  Calitatea unei școli o dau oamenii pe care i-a avut și îi are, iar Centrul Școlar de Educație
Incluzivă Turnu Roșu are astfel de oameni dedicați învățământului special și special integrat!