fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Centrul NTT DATA din Sibiu, inaugurat în cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului Internațional de Teatru

NTT DATA Romania a inaugurat, vineri, 24 iunie, noul sediu din Sibiu, într-o atmosferă artistică, prin care îşi îmbrătişează moştenirea japoneză. Evenimentul a avut loc odată cu deschiderea oficială a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITs), în cadrul căruia compania niponă este partener de inovație.

Deschiderea FITS a adus împreună arta şi inovația

Evenimentul a reprezentat o ocazie excelentă de a întâmpina parteneri de afaceri şi din comunitate cu care compania NTT DATA Romania, un actor important pe piața de servicii IT, împărtăşeşte aceleași valori. Printre invitați s-au aflat Ambasadorul Japoniei în România, Excelența Sa DI. Hiroshi Ueda, alături de distinşi reprezentanți ai autoritătilor române şi ai comunității culturale, precum şi membri ai top managementului NTT DATA.

Programul a inclus o reprezentație remarcabilă a Yamamoto Noh Theatre din Osaka, un spectacol ce reînvie una dintre cele mai vechi forme de teatru tradițional japonez, inclusă în patrimoniul UNESCO. Teatrul Noh a luat naştere în urmă cu aproximativ 700 de ani și rămâne cea mai veche formă de teatru cu măști care a supraviețuit în lume, jucând un rol esențial în formarea identității culturale a Japoniei.

Invitații au fost întâmpinați de Maria Metz, CEO NTT DATA Romania, Kazuhiro Nishihata, Senior Executive Vice President NTT DATA Și Constantin Chiriac, preşedintele FITS şi directorul Teatrului Național “Radu Stanca” Sibiu, care i-au introdus în atmosfera ce a împletit inovația și tehnologia cu arta și cultura japoneză. După ceremonia de deschidere a festivalului, invitații au vizitat noul sediu NTT DATA Romania și apoi au participat la spectacole în aer liber organizate de FITS în Piața Mare din Sibiu.

“Foarte rar o realizare relevantă este rezultatul unei acțiuni individuale. De cele mai multe ori este rezultatul unei munci de echipă iar amploarea rezultatului rezidă în felul în care aceasta întelege să colaboreze și în calitatea interacțiunii cu mediul extern: parteneri, clienți, autorități. Cu cât înțelegem mai repede că fiecare acțiune a noastră la nivel individual are un impact mai mult sau mai puțin vizibil asupra tuturor celor din jur şi mediului înconjurător cu
atât vom reuşi mai bine să atragem oameni și experiențe care ne ajută să evoluăm cātre o societate sustenabilă.  Evenimentul de astăzi demonstrează acest lucru: inaugurarea noului sediu este un proiect de reconversie urbanä important care a dus la transformarea acestei zone a Sibiului şi FITS a pus Sibiul pe harta celor mai mari evenimente culturale ale lumii. Nu intâmplätor suntem astăzi parteneri în cadrul acestui eveniment cu dublă semnificație. Dincolo de puternica legatură pe care fiecare dintre noi o are cu Japonia, ne leagă dorința
firească de a oferi ceva comunității din care facem parte.”, a declarat Maria Metz, CE0 al NTT
DATA Romania.

Into the future un concept de amenajare destinat angajaților NTT DATA, dar şi viitorilor profesionişti din industria IT
Noul birou al NTT DATA Romania, NTT DATA Center Sibiu, aflat în zona Trei Stejari, reprezintă o continuare a misiunii companiei de a aduce inovație și de a contribui activ, printr-o abordare vizionară, la crearea viitorului. Filiala NTT DATA din Sibiu, înființată în 2006, reprezintă prima mare sucursală a companiei NTT DATA Romania, cu sediul
central la Cluj-Napoca.

Cu o investiție comună cu dezvoltatorul imobiliar de peste 11 milioane de euro, spațiul ocupat de compania cu sediul central în Japonia are o suprafață de aproximativ 8.000 mp, repartizați pe 9 niveluri și dispune de un număr impresionant de 325 de locuri de parcare. Clădirea a fost concepută ca un spațiu multifuncțional şi gândită pentru interacțiunile sociale. Au fost amenajate un amfiteatru și 3 săli de curs, destinate în special sprijinirii mediului academic, studenți și elevi, care pot participa la cursuri şi traininguri de specialitate. Noul sediu oferă și o sală de fitness dedicată atât angajaților, cât şi persoanelor din exteriorul companiei, cafenea și zonă de luat masa, unde angajații își pot petrece pauza de prânz sau pot să se bucure de pe terasă de priveliştea spre Munții Făgăraş. Este un spațiu complex, confortabil și modern, gândit și creat de biroul de design Morphoza pentru angajații care aleg să utilizeze spațiile de birouri atunci când doresc, prin conceptul de shared-desk.

Noul sediu NTT DATA Romania din Sibiu păstrează conceptul de amenajare “Into the Future” care se regăseşte în întreaga rețea națională de birouri a NTT DATA Romania concept adaptat, de această dată, echipei din Sibiu, personalității, nevoilor şi aşteptărilor specifice ale acesteia.

Turul virtual al sediului poate fi vizionat aici: https://360concept.ro/playground/ntt-
data-sibiu

NTT DATA, parte a NTT Group, este compania inovatoare de servicii lT cu prezența globală și cu sediul central în Tokyo. Sprijinim clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA asigură acestora, și societății în general,
acces la un viitor digitalizat. Suntem dedicați pe termen lung succesului clienților noștri

Trusted Global Innov şi îmbinăm acoperirea globală cu prezența locală în peste 50 de tări din întreaga lume.

Vizitați-ne la ro.nttdata.com

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se desfäşoară între 24 iunie și 3 iulie şi tema ediției din acest an este FRUMUSETE. Timp de zece zile, oraşul şi împrejurimile sale vor fi gazda a peste 3500 de participanți din 75 de tări, iar publicul este aşteptat la aproape 800 de evenimente în 80 de spații de joc.

Etichete:

Recomandam sa citesti si