fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Centrul Militar Zonal Sibiu a început campania de recrutare

Aproape 500 de locuri, în opt instituții militare de învățământ superior, au la dispoziție tinerii care își doresc o carieră militară.Pe toată durata pregătirii se oferă gratuit şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi”, subliniază Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Sibiu, care a început campania de recrutare a tinerilor.

”Ne adresăm elevilor din anii terminali şi absolvenţilor învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat cu vârsta de până la 26 de ani”, precizează Doru Cobzaru, ofiţer de relaţii publice al Centrului militar zonal Sibiu.

Candidații se pot înscrie până la data de 31 mai, pentru a urma studii universitare de licenţă din:

  • Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 73 locuri;
  • Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov – 26 locuri;
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța – 10 locuri;
  • Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București – 212 locuri;
  • Institutele Medico-Militare din Tg. Mureş și București – 112 locuri;
  • Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” București – 43 locuri;
  • Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – 16 locuri (specializarea Drept – locuri bugetate de Ministerul Apărării Naționale).

Pentru o informare detaliată privind criteriile de selecție şi documentele necesare întocmirii dosarului de înscriere, tinerii sibieni interesaţi se pot înscrie pe platforma www.recrutaremapn.ro sau sunt așteptați la sediul Biroului informare-recrutare Sibiu (Calea Dumbrăvii, nr. 28, telefon 0269.244712).

Etichete:

Recomandam sa citesti si