fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Centrul de vaccinare drive through din Cazarma 90 își schimbă locația

Oricine se poate vaccina în centrul drive-through din Cazarma 90

Centrul de vaccinare drive through care funcționează în prezent în parcarea din Piața Teatrului se va transforma din 1 octombrie în centru fix și se va muta în sediul Primăriei Sibiu, de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3. Decizia este motivată de scăderea temperaturilor exterioare și dorința de a asigura sibienilor și personalului care lucrează în centru condiții corespunzătoare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de vaccinare. Acest centru va avea două fluxuri, fiind deschis de luni până duminică, între orele 08.00 și 20.00.

Centrul de vaccinare drive through din Cazarma 90 își schimbă locația

Noua locație a centrului de vaccinare- sediul Primăriei Sibiu, de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3

Centrul va funcționa, la parterul clădirii, cu intrare de pe aleea dintre Hotel Ramada și Cercul Militar. Persoanele care se deplasează cu mașina pot utiliza parcările publice din zonă: str. Emil Cioran, parcarea din fața și din spatele Centrului Cultural Ioan Besoiu și spațiile de parcare de pe bdul Victoriei, parcarea din Piața Teatrului sau parcarea de pe Cazarma 90. Persoanele cu dizabilități și cele vârstnice vor avea acces cu mașina până în parcarea din spatele sediului Primăriei, pentru a ajunge mai aproape de intrarea în centrul de vaccinare.

Centrul de vaccinare drive through din Cazarma 90 își schimbă locațiaharta centrului de vaccinare, situat în clădirea Primăriei

Precizăm că accesul cetățenilor care doresc să acceseze alte servicii publice care funcționează în clădire se va face exclusiv pe intrarea principală în clădire, de pe bulevardul Victoriei.

Etichete:

Recomandam sa citesti si