fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu Social

Centru de recuperare pentru copiii de la Prichindelul

Copiii cu dizabilități vor avea un Centru de recuperare de zi ultramodern în cadrul Centrului de Plasament Prichindelul, în construcția căruia vor fi investite aproape 5,5 milioane de lei.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu a emis ordinul de începere a lucrărilor, în 17 februarie.

Depus în 18 august 2020, proiectul „Asigurarea unui climat familial pentru copiii din Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilități Prichindelul – Sibiu, prin realizarea unui centru de zi” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Centrul de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități va avea 74 de beneficiari și va funcționa pe strada Bastionului nr. 6.

Proiectul se adresează copiilor instituționalizați în cadrul Centrului de plasament pentru copilul cu dizabilități Prichindelul și își propune îmbunătățirea nivelului de îngrijire și asistență, prin crearea unor condiții de viață corespunzătoare, adecvate și adaptate necesităților lor specifice, respectiv prin dezvoltarea serviciilor alternative de sprijin pentru viața independentă și integrare în comunitate apropiate de mediul familial”, precizează Claudiu Stupar, directorul general al DGASPC Sibiu.

Etichete: