fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Timp Liber

Cel mai complex spectacol de balet al anului ajunge la Sibiu

“COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME”  în premieră naţională pe 17 martie la Centrul Cultural Ion Besoiu

În miez de martie, cea mai frumoasă, romantică şi tulbărătoare poveste de dragoste a literaturii universale, prinde viaţă în paşi de dans, la Bacău! Spectacolul extraordinar de balet “Cocoşatul de la Notre-Dame” va fi găzduit, în premieră naţională, pe scena Centrului Cultural Ion Besoiu pe 17 martie de la ora 20.00.

Sunteţi aşteptaţi la cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani! Evenimentul aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă 3 ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA și ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul şi luminile de scenă, efectele speciale, proiecțiile în 3D, efectele cu “fum greu” produs din gheață carbonică, fac din “COCOŞATUL DE LA NOTRE-DAME” un spectacol grandios, ce emoţionează şi impresionează în egală măsură.

Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Montarea are la bază romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885) poet, dramaturg și romancier francez.

Bilete şi detalii pe: ProTicket.ro, Ticketstore.ro, BLT.ro , Iabilet.ro şi pe paginile de Facebook Cortina AG şi Opera VOX.

Cel mai complex spectacol de balet al anului ajunge la Sibiu