fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Politica Social

Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși au discutat cu conducerea CJ despre Statutul de Sat European de Tineret 2021

Cavalerii Turnului Înclinat din Slimnic au discutat cu conducerea CJ despre Statutul de Sat European de Tineret 2021
Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Judetean Sibiu, alături de administratorului județelui, Adrian Bibu și de primarul comunei Slimnic,  Adrian Aron Nan au stat de vorbă cu reprezentanții Asociației Cavalerilor Turnului din Ruși despre proiectele pe care le vor organiza în cadrul Statutului de Sat European deTineret 2021.
Consiliul Judetean Sibiule va fi mereu un partener de nădejde acelora care dovedesc în acțiunile lor pasiune pentru comunitățile în care trăiesc și care se implică în promovarea valorilor locale.
Cavalerii Turnului Înclinat din Slimnic au discutat cu conducerea CJ despre Statutul de Sat European de Tineret 2021Statutul de Sat European deTineret 2021 pe care l-a obținut pentru Slimnic o mână de oameni îndrăgostiți iremediabil de aceasta comună ne obligă și pe noi, Consiliul Judetean Sibiu, să găsim căi de a ne asocia programului sau unora dintre evenimente.
Am avut ocazia, la Slimnic, să discutăm despre agenda pe care o propun pentru Sat European de Tineret și despre posibilitatea alăturării câtorva dintre acestea programului nostru – #AniiDrumeției 2021-2022, mai cu seamă că ruta “Cetatea Mândra, Turnul Înclinat și Ținutul Merelor” a primit, la inițiativa Asociației Turnului Înclinat din Ruși recunoașterea de Rută Cultural Turistică din partea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. În plus, am avut ocazia de a le mulțumi personal Cavalerilor Turnului Înclinat din Ruși și prin ei tuturor partenerilor lor, pentru ceea ce au făcut pentru comunitate și să-i încurajez. Cunoscându-i, am garanția că împreună cu echipa Primăriei Slimnic vor atrage asupra comunei atenția pe care aceste locuri o merită.
Vă îndemn să îi urmăriți aiciși de ce nu , să îi întâlniți în 20 martie la primul lor eveniment: Obiceiul Văruțelor. (a scris președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, pe pagina personală de Facebook)
Cavalerii Turnului Înclinat din Slimnic au discutat cu conducerea CJ despre Statutul de Sat European de Tineret 2021„Slimnicul a dobândit titlul de #SatEuropeandeTineret 2021, grație unor oameni a căror energie și entuziasm m-au impresionat. Și tocmai de aceste calități este atât de mare nevoie în comunitățile noastre pentru a pune lucrurile în mișcare. Agenda pregătită pentru acest an de Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși, partenerii lor și Primăria Slimnic are șansa de a se intersecta cu programul nostru, al Consiliului Județean, #AniiDrumeției. Am discutat la fața locului despre cum să colaborăm pe proiecte comune, dar și despre măsurile de siguranță necesare pentru participanții la evenimentele Satului European de Tineret și ai Anilor Drumeției în Slimnic și satele aparținătoare.”, a transmis Adrian Bibu, administratorului județului Sibiu.
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete: