fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură Social Timp Liber

Cavalerii Cetății Roșii

Pasionați și inspirați de istoria de început a orașului Sibiu, învăluită în misterul funcționării primei instituții caritabile, și anume Spitalul Sfântului Spirit, fondat după Ordinul Cavalerilor Ioaniți și atestat în anul 1292, Asociația Culturală Cavalerii Cetății Roșii Sibiu propune tuturor sibienilor pasionați de trecut o cunoaștere istorică diferită și interactivă.

Cavalerii Cetății Roșii

Formată dintr-o echipă numeroasă, compusă din tineri voluntari energici și iubitori de istorie, Asociația Cavalerii Cetății Roșii din Sibiu se face remarcată la nivelul publicului sibian și nu numai. Timp de ani de zile, cavalerii au participat la toate festivalurile organizate în România, apogeul lor artistic fiind atins atunci când au depășit limitele granițelor țării.

 

Proiecte și tabere medievale pentru tinerii voluntari

Cavalerii Cetății RoșiiTinerii au posibilitatea să participe la evenimente cu tema istorică și, prin reconstituiri cât mai autentice, să surprindă cât mai fidel imaginea și stilul de viață medieval, atât cel al cavalerilor, cât și cel al oamenilor simpli. Cu alte cuvinte, voluntarii se transformă în mici actori. Pe parcursul unui festival, imaginea lor este una cât se poate de autentică: arată și se comportă precum cavalerii medievali din Transilvania.

Etichete: