fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Cătălin Stanciu: Vă urez Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări și împliniri!

Cătălin Stanciu, consilier local în Consiliul Local Sibiu și președintele Organizației Municipale Sibiu vă transmite câteva gânduri cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Ne apropiem de finalul unui an extrem de dificil, marcat de grele încercări pentru noi toți. Acest an ne-a demonstrat încă o dată cât de importanți sunt oamenii de lângă noi, dar mai ales cât de prețioase sunt solidaritatea, respectul și grija față de aproapele nostru.

Acum, în pragul Sărbătorilor de iarnă, vă dorim, dumneavoastră și familiilor dumneavoastră, un Crăciun Fericit și un An Nou mai bun decât cel care e pe punctul de a se încheia. Dumnezeu să vă dea multă sănătate și puterea de a trece peste toate încercările pe care le va așterne înaintea noastră anul care vine, 2021.

Cu toții avem puterea de a fi mai buni, mai generoși și mai încrezători. Doar împreună vom putea trece cu bine peste toate provocările pe care ni le rezervă viitorul.

În numele meu și al echipei Organizației Municipale PSD Sibiu vă urez Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări și împliniri!

Etichete:

Recomandam sa citesti si